Magazin > VIP
25 ogledov

Ashton vesel, da ga je Demi zapustila

Demi Moore, Ashton Kutcher Flynet
Medtem ko Demi Moore žaluje za razpadlim zakonom z Ashtonom Kutcherjem, je mlajši igralec po poročanju ameriških medijev vesel, da se je to zgodilo. Zvezdnik namreč že z veliko žlico zajema samsko življenje.

Ameriška revija OK! poroča, da je Ashton vse prej kot potrt zaradi ločitve od Demi. Triintridesetletni igralec po poročanju virov na snemanje serije Dva moža in pol prihaja nasmejan, zapletel pa naj bi se že z nekaj dekleti, ki so enkrat mlajše od Demi. "Obnaša se, kot da mu šestletni zakon ni pomenil nič!" je dejal neimenovani vir.

Še pred kratkim je v novice prišla vest, da je bil Ashton povsem obupan, ko mu je Demi sporočila, da bo vložila prošnjo za ločitev. Po pričevanju prijateljev naj bi celo jokal in jo rotil, naj mu odpusti. "Ampak zdaj je čisto drugače, obnaša se, kot da ga vse skupaj nič ne gane, zato se Demi sprašuje, če se je le pretvarjal," je izdal vir in dodal, da je videti, kot da Ashton ob tem zelo uživa in namerno draži Demi.

A ljudje, ki zvezdnika poznajo, pravijo, da niso presenečeni nad njegovim obnašanjem. "Povsem verjetno je, da Demi roti, naj se vrne k njemu, pred drugimi pa se obnaša, kot da ga ločitev sploh ne gane. Ashton je lahko zelo brezčuten," so še dodali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.