Astrologija: Ti dve znamenji sta na slabem glasu

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ne moreta si pomagati …
Oglej si celoten članek

Obe znamenji veljata za strastni, eno celo za najbolj čustveno in občutljivo astrološko znamenje, zanju pa pravijo tudi, da sta najbolj nagnjeni k promiskuiteti.

Škorpijon
Škorpijoni ljubijo seks. Predajajo se mu z dušo in telesom. Ker jim je tako zelo pomemben, so ves čas na preži za novimi pustolovščinami. Do tega seveda najlažje pridejo z novimi ljubimci … Skratka, če ste v zvezi z osebo, ki je rojena v tem znamenju, poskrbite, da se v spalnico ne pritihotapi rutina. Bodite odprti za nove, nore in nenavadne stvari. Preizkusite jih in razveselite svojega škorpijona oziroma škorpijonko.

Ribi
Presenečenje! Da, ribice zelo rade in hitro zaplavajo v nove ribnike. Ta potreba izhaja iz njihovega optimizma in želje po veliki ljubezni. Seks jim niti ni tako pomemben. Njihova domišljija ne pozna meja. V spalnici bodo preizkusili vse, da bi le našli večno in iskreno ljubezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.