Magazin > Odnosi in prosti čas
14786 ogledov

Astrologija: Ti dve znamenji sta na slabem glasu

Orgazem Profimedias
Ne moreta si pomagati …

Obe znamenji veljata za strastni, eno celo za najbolj čustveno in občutljivo astrološko znamenje, zanju pa pravijo tudi, da sta najbolj nagnjeni k promiskuiteti.

Škorpijon
Škorpijoni ljubijo seks. Predajajo se mu z dušo in telesom. Ker jim je tako zelo pomemben, so ves čas na preži za novimi pustolovščinami. Do tega seveda najlažje pridejo z novimi ljubimci … Skratka, če ste v zvezi z osebo, ki je rojena v tem znamenju, poskrbite, da se v spalnico ne pritihotapi rutina. Bodite odprti za nove, nore in nenavadne stvari. Preizkusite jih in razveselite svojega škorpijona oziroma škorpijonko.

Ribi
Presenečenje! Da, ribice zelo rade in hitro zaplavajo v nove ribnike. Ta potreba izhaja iz njihovega optimizma in želje po veliki ljubezni. Seks jim niti ni tako pomemben. Njihova domišljija ne pozna meja. V spalnici bodo preizkusili vse, da bi le našli večno in iskreno ljubezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.