Astrologija: To vas čaka v letu 2019

Foto: Profimedia
Vsako znamenja čakata dve veliki prelomnici oziroma spremembi.
Oglej si celoten članek

Oven
Že dalj časa razmišljate o tem, da bi napisali knjigo, začeli pisati spletni dnevnik … ? Leto 2019 bo idealno za nove projekte. Zvezde bodo poskrbele, da boste uspešni pri vsem, česar se boste lotili. Julija se lahko veselite tudi velike spremembe v vašem zasebnem življenju. Morda se bo vaši družini pridružil nov član, samski pa imata veliko možnosti, da spoznate novega partnerja.

Bik
Vse se bo vrtelo okoli vašega doma. Če že nekaj časa razmišljate o tem, da bi se preselili, si drugo leto le upajte. Da bi bil začetek novega življenjskega obdobja čim bolj uspešen, pa se bo treba najprej znebiti nekaterih oseb, ki vam grenijo življenje. Prekiniti stike s tistimi, ob katerih se ne počutite dobro.

Magazin Ta štiri znamenja čaka fenomenalno leto 2019!

Dvojčka
Finančne težave bodo izginile. Verjetnost, da vam bodo zvišali plačo, je v prihodnjem letu zelo velika. Srečno roko boste imeli tudi z investicijami. Pogajanj okoli denarja pa se izognite v mesecu marcu.

Rak
Marca se pripravite na vznemirjenje. Morda vas čaka povišica, nov šef ali pa celo menjava službe. Dobra novica je ta, da bo sprememba pozitivna. Drugo leto boste spoznali, da se je treba za uspešno zvezo truditi. Brez skrbi, iz vsake krize boste stopili kot zmagovalec.

Lev
Dišalo bo po ljubezni, in to celo leto. Pri tem ni pomembno, ali ste samski ali vezani: nekdo bo poskrbel, da boste srečni. V službi pa se pazite stresa. Razdelite delo.

Devica
Prazen račun? Leto 2019 bo to spremenilo. Morda vas čaka povišica ali pa se vam bo dobra naložba bogato obrestovala. Opazili boste, da se bodo nekateri ljudje začeli umikati od vas. Ne skrbite, za to niste krivi vi. Vrnili se bodo.

Tehtnica
Čaka vas zabavno leto, ki vam bo prineslo nova poznanstva in prijatelje, ki vam bodo ob strani stali do konca življenja. Pazite le, da ne boste zanemarjali družine.

Škorpijon
Posvetite se svoji kreativnosti. Vzemite si čas za stvari, ki vas veselijo. Poiščite si nov konjiček. V službi ne pretiravajte, kljub temu pa poskrbite, da boste ves čas osredotočeni na delo. Zelo hitro bo namreč prišlo do napak.

Strelec
Februar bo vaš mesec ljubezni. Zaroke in poroke so zelo verjetne. Samski strelci pa imajo v tem mesecu veliko možnosti, da najdejo partnerja. Drugo leto se boste sicer veliko posvečali tudi karieri. Vse boste opravili z odliko.  

Kozorog
Si želite prostorskih sprememb? Začetek leta bo idealen za selitev ali prenovo doma. V tem letu se posvetite stvarem, ki vas že lep čas obremenjujejo. Pogovorite se z osebami, s katerimi ste v sporu.

Vodnar
Dobro leto za tehnološke navdušence. Delite svoje znanje z drugimi – zelo se vam bo obrestovalo! Januarja, junija in septembra pa pazite na svoje finance. Odločitve glede denarja sprejemajte preudarno.

Ribi
Spektakularno leto za kariero. Izkoristite dober vpliv zvezd in menjajte službo, če v stari niste zadovoljni, ali pa prosite šefa za povišico. Vaš planet Neptun bo med junijem in novembrom retrograden, kar pomeni, da lahko nastopijo težavice. Mirno zastopajte svoje mnenje in vse bo v redu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.