Magazin > Odnosi in prosti čas
50420 ogledov

Ta štiri znamenja čaka fenomenalno leto 2019!

Novo leto
Ste med srečneži?

Bik
Še zlasti veliko sreče boste imeli na področju kariere in financ. Zvezde vam bodo naklonjene že takoj na začetku leta in vse težave, ki so vas pestile letos, bodo izginile. Kljub novim kariernim uspehom pa vas čaka mirno in sproščeno leto.

Škorpijon
Kariera in ljubezen sta dve najpomembnejši področji življenja in škorpijone na obeh področjih čakajo le lepe stvari. Uspeh v službi vam bo omogočil nakup ali doživetje nečesa, o čemer že dalj časa sanjate, preboj na ljubezenskem področju pa bo odstranil nezadovoljstvo, ki vas pesti že nekaj časa. Če ste v zvezi, bosta s partnerjem rešila težave, samski pa boste našli nekoga, ob katerem vam bo zaigralo srce.

Lev
Že nekaj časa odlašate s pomembno odločitvijo? Leto 2019 vas bo končno opogumilo in storili bose korak naprej. Zvezde vam bo stale ob strani. Prepričani ste lahko, da bo na koncu vse dobro. Odločitve boste v tem letu sprejemali z lahkoto.

Tehtnica
Tehtnice se bodo drugo leto posvečale svojemu zdravju. Športne aktivnosti vas bodo veselile, kar se bo poznalo tudi na vašem počutju in storilnosti. Ker boste polni energije, se boste veselili sprememb – še zlasti pestro bo na ljubezenskem področju. Nekateri se bodo odločili za poroko, drugi za naraščaj.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.