Atomično v Švici

Foto: Žurnal24 Organizator festivala MOOS je Atomik Harmonik že povabil na festival prihodnje l
Skupina Atomik Harmonik pogosto nastopa v tujini. Prejšnji konec tedna so gostovali v Švici.
Oglej si celoten članek

Potem ko so na začetku poletja obiskali slovenske vojake na Kosovu ter avgusta koncertirali na Hrvaškem in v Italiji, so se predstavili še v Švici. Udeležili so se festivala MOOS 2009, ki se ga udeležujejo predvsem gostje iz Nemčije in Švice.

Jani, Špela, Tejči in Fraj Toni so navdušeni nad profesionalno organizacijo festivala. Navdušile so jih tudi švicarske Alpe. Zapeljali so se v visokogorje, kjer so si na 2300 metrih nadmorske višine ogledali alpsko deželo.

Skupina je pred kratkim končala tudi snemanje nemškega albuma, s katerim bodo poskušali še bolj prodreti na nemško govoreči trg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.