Avdiča rešila kričeča soseda

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Znanemu slovenskemu radijskemu voditelju so hoteli vlomiti v avtomobil, a je na srečo nepridiprava pregnala soseda s svojim kričanjem.
Oglej si celoten članek

Denis Avdič je imel prejšnjo noč precej neprijetno "budilko", in sicer so ga ob dveh ponoči zbudili možje v modrem z novico, da je nekdo poskušal vlomiti v njegov avtomobil. Na srečo jim ni uspelo. "To se je dogajalo pod sosedinim oknom. Slišala je lomljenje in prižgala luč, odprla okno in se začela dreti na tega fanta, ki je nato pobegnil," je pojasnil priljubljeni radijski voditelj.

Nepridiprav je na sicer zavarovanem audiju pustil odlomljen stebriček pri sprednjih sopotnikovih vratih in s tem povzročil za okoli 300 evrov škode, ocenjuje Avdič.

Krivdo nosi sam
Vendar svetlolasec priznava: "Po pravici povedano, sam sem kriv. Policija ves čas opozarja na samozaščitne ukrepe, se pravi, kaj lahko sam storiš, da ti ne vlomijo, da te ne okradejo in tako naprej, jaz pa sem naredil čisto osnovnošolsko napako. V vratih avtomobila sem pustil svoj tablični računalnik Samsung Galaxy," je pojasnil. Vendar se na izkušnjah, pa čeprav slabih, učimo, zato spiker za vnaprej vsem sporoča: "Ničesar ne boste našli notri!" Na avtomobilu ima sicer nameščen varnostni alarm, "ampak bolj kot alarm bi zaleglo to, da bi pospravil računalnik".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • gec
    17:26 1. Oktober 2011.

    koga briga ta bosanec????

  • 11:29 1. Oktober 2011.

    Saj ne bo zaleglo. Kar skala razume, bosanska glava ne more...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.