Magazin > VIP
21 ogledov

Avdiča rešila kričeča soseda

krvodajalska akcija Denis Avdić Žurnal24 main
Znanemu slovenskemu radijskemu voditelju so hoteli vlomiti v avtomobil, a je na srečo nepridiprava pregnala soseda s svojim kričanjem.

Denis Avdič je imel prejšnjo noč precej neprijetno "budilko", in sicer so ga ob dveh ponoči zbudili možje v modrem z novico, da je nekdo poskušal vlomiti v njegov avtomobil. Na srečo jim ni uspelo. "To se je dogajalo pod sosedinim oknom. Slišala je lomljenje in prižgala luč, odprla okno in se začela dreti na tega fanta, ki je nato pobegnil," je pojasnil priljubljeni radijski voditelj.

Nepridiprav je na sicer zavarovanem audiju pustil odlomljen stebriček pri sprednjih sopotnikovih vratih in s tem povzročil za okoli 300 evrov škode, ocenjuje Avdič.

Krivdo nosi sam
Vendar svetlolasec priznava: "Po pravici povedano, sam sem kriv. Policija ves čas opozarja na samozaščitne ukrepe, se pravi, kaj lahko sam storiš, da ti ne vlomijo, da te ne okradejo in tako naprej, jaz pa sem naredil čisto osnovnošolsko napako. V vratih avtomobila sem pustil svoj tablični računalnik Samsung Galaxy," je pojasnil. Vendar se na izkušnjah, pa čeprav slabih, učimo, zato spiker za vnaprej vsem sporoča: "Ničesar ne boste našli notri!" Na avtomobilu ima sicer nameščen varnostni alarm, "ampak bolj kot alarm bi zaleglo to, da bi pospravil računalnik".

Komentarjev 2
  • gec 17:26 01.oktober 2011.

    koga briga ta bosanec????

  • principiumnovum 11:29 01.oktober 2011.

    Saj ne bo zaleglo. Kar skala razume, bosanska glava ne more...