Avicii: Njegovo dekle spet našlo srečo, to je njen novi partner

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tereza Kacerova je zelo veliko prestala.
Oglej si celoten članek

Didžej Avicii je bil v času svoje smrti, 20. aprila lani, v zvezi s češko manekenko Terezo Kacerovo. Za njuno zvezo javnost vse do njegove smrti ni vedela. Ko se je lepotica od njega javno poslovila na družbenih omrežjih, je bila tarča kritik, češ da želi na račun pokojnega zvezdnika zaslužiti, nekateri so jo celo okrivili za njegovo smrt.

Lepotica pa je spet našla ljubezen. Na družbenem omrežju je objavila fotografijo svojega novega partnerja in razkrila, da pot do nove sreče ni bila lahka.

Nato pa je v njeno življenje stopil romantični moški, a tudi njega je Tereza poskušala odgnati, saj ni bila prepričana, ali je sploh sposobna biti v zdravi ljubezenski zvezi. "Pripovedovala sem mu najbolj grozne stvari o sebi. Opisala sem mu, kako grozna partnerka bom in iskala najbolj neumne izgovore, s katerimi sem ga držala stran od sebe.“

Lepotica si je poiskala celo pomoč hipnotizerja, ki je poskušal odstraniti njene strahove. Na koncu se je odločila, da svojemu postavnemu Dancu da priložnost. Tereza pravi, da sta srečna in da se zelo trudita, da nista narazen več kot 10 dni v kosu.
"Nič te ne more prizadeti bolj kot ljubezen. A kaj je življenje brez nje?“ je mlada mamica zaključila svoj daljši zapis na Instagramu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.