Magazin > VIP
6560 ogledov

Instagram kaznoval Aviicijevo skrivno dekle

DJ Avicii Instagram
Ko je udarila nazaj, je sledila kazen.

Po nepričakovani Aviciijevi smrti aprila letos se je oglasila manekenka Tereza Kačerová, ki je bila z didžejem v zvezi, kar so vedeli le njegovi najbližji.

Lepotica je na Instagramu delila več skupnih fotografij in dolgo pismo, v katerem se spominja časov, ki sta jih preživela skupaj in načrtov, ki sta jih kovala za naprej. "Vsakokrat, ko pomislim na nekaj, česar ne bova dokončala, me zajame huda telesna bolečina. Nikoli ne bova končala maratona filmov Harryja Potterja - ostal nama je le še eden. Nikoli ne boš videl, kako se bom stopila, ko umre Robaus Raws. /.../ Nikoli ne bom končala s prepričevanjem, da bi bilo najini hčerki ime Serafina. /.../ Klicala sem te 'angelček'. Ko bi le vedela, kako kmalu boš to res postal," je med drugim zapisala v pismu.

Mnogi so z mlado mamico sočustvovali, nekateri pa so ji dali vedeti, da dvomijo o njenih namenih. Šli so celo tako daleč, da so ji pripisali krivdo za njegov samomor. Tereza se je na kritike in žalitve odzvala. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Instagram pa ji je po odgovoru zaprl profil. "Živjo, sedaj sem na Twitterju. Moj profil na Instagramu so izbrisali po tem, ko sem s pismom napadla tiste, ki so napadli mene," je zapisala na Twitterju in Instagram prosila, naj ji vrne profil ter obljubila, da se s kritiki ne bo več spuščala v debate. 

Njene prošnje so bile očitno uslišane, saj je njen profil spet dosegljiv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.