Magazin > VIP
4275 ogledov

Avicii: Njegovi predstavniki zavrnili govorice

avicii
Še eno razočaranje za oboževalce pokojnega Aviciija.

Potem ko je družina pokojnega švedskega didžeja Aviciija sporočila, da ga bodo pokopali v ožjem krogu, so oboževalce razočarali še glasbenikovi predstavniki, ki so zavrnili govorice, da bodo posthumno izdali nov album s povsem novimi pesmimi.

avicii Magazin Za Aviciijevo smrt krivijo njegovo skrivno dekle

Zvezdnikova tiskovna predstavnica Diana Baron pravi, da so tuji mediji napačno povzeli poročanje švedskega časnika Aftonbladet. "Tim je ustvarjal nov material in objavljal posnetke glasbenih sej na Instagramu. Od tega trenutka dalje, so vse govorice o izdaji novega albuma le želje oboževalcev, ki so ljubili Tima in njegovo glasbo," je povedala.
Avicii Magazin Aviciija še vedno niso pokopali

Nekatera namigovanja o novem albumu je sprožil tudi Neil Jacobson z založbe Geffen Records, ki je izjavil, da so Aviciijeve nove skladbe boljše od preteklih.

Avicii si je 20. aprila v Omanu sodil sam. Glasbenik je imel zdravstvene težave, a tudi psihične, saj pritisku glasbene industrije ni bil kos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.