Magazin > VIP
15513 ogledov

Avicii: "Umrl bom"

avicii
Tako je trpel Avicii.

Smrt švedskega didžeja Aviciija je še vedno ovita v tančico skrivnosti. Znano je le, da policija izključuje kaznivo dejanje.

Dokumentarni film Avicii: True Stories, ki ga je posnel glasbenikov prijatelj Levan Tsikurishvili, ki je Aviciija spremljal štiri leta, razkriva, kako je zvezdnik zaradi glasbene industrije trpel in kako se je bal odra in velikih množic. Stres je uničil njegovo zdravje ...

avicii Magazin Aviciijeva družina prekinila molk

Avicii je odkrito spregovoril o tem, kako ga je njegov management silil v nastope, čeprav jim je jasno povedal, da ga bo stres prej ali slej ubil. Filmar je ujel tudi trenutek, ko se je Avicii odločil, da ne bo več nastopal. "Ko sem se odločil, da bom prenehal z nastopi, sem pričakoval nekaj povsem drugega. Pričakoval sem podporo, še zlasti po vsem tem, kar sem moral prestati," je povedal mladenič, ki ga je glasbena industrija psihično in fizično uničevala. Pri 21 letih so zdravniki odkrili, da ima akutno vnetje trebušne slinavke, nekaj let pozneje pa so mu morali odstraniti žolčnik in slepič. Avicii je trpel tudi za napadi tesnobe, alkohol pa mu je pomagal pri premagovanju sramežljivosti. Njegov management odločitve, da preneha s turnejami, ni podpiral. "Vsi so vedeli, da me je bilo strah. Nisem pričakoval, da bodo name izvajali pritisk, da bi nadaljeval s koncerti," je prijatelju še zaupal Avicii, ki je slutil, da ga bo stres pokončal. "Rekel se:’ Umrl bom.’ To sem povedal večkrat."
 
Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:53 25.april 2018.

    Če bi ga ubil stres, bi nas bilo ogromno mrtvih. 'Pri 21 letih so zdravniki odkrili, da ima akutno vnetje trebušne slinavke ...' -> to je tipično stanje hudo zapitih ljudi. Namesto da bi ga zadeva streznila (stanje je namreč ...prikaži večč izredno resno!), je popival in se zadeval še naprej in očitno še bolj.