Magazin > VIP
13974 ogledov

Aviciijeva družina prekinila molk

avicii
28-letnik je umrl v petek.

Zakaj je švedski didžej Avicii umrl, policija in družina pred javnostjo skrivata. Policija v Omanu, kjer je glasbenik umrl, je sporočila le, da izključujejo kaznivo dejanje in da na željo družinskih članov vzroka ne bodo razkrili.

Se je pa sedaj oglasila Aviciijeva družina. "Radi bi se zahvalili za podporo in prijazne besede. Hvaležni smo za vse, ki so ljubili Timovo glasbo in imajo lepe spomine na njegove pesmi. Zahvaljujemo se tudi za vse različne pobude, s katerimi ste se poklonili Timu – javna zborovanja, cerkvene zvone, ki so igrali njegove pesmi, poklone na festivalu Coacella in minute molka po vsem svetu. Hvaležni smo tudi za to, da v teh težkih časih spoštujete našo zasebnost. Naša želja je, da se to nadaljuje."

Aviici je zaradi alkohola imel zdravstvene težave. Zbolel je za kroničnim vnetjem trebušne slinavke, leta 2014 pa so mu morali odstraniti tudi žolčne kamne in slepič. Dve leti pozneje je razglasil, da se bo upokojil in glasbo ustvarjal le še v studiu.

avicii Magazin S prstom pokazal na krivce za Aviciijevo smrt
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.