Magazin > VIP
18750 ogledov

S prstom pokazal na krivce za Aviciijevo smrt

avicii
Zakaj je moral priljubljeni D.J. umreti?

Policija v Omanu še vedno ni razkrila, zakaj je moral Avicii v 29. letu starosti umreti. "Vemo, kaj se je zgodilo, a družina tega medijem ne želi razkriti," so sporočili.

Avicii je v preteklosti priznal, da je imel težave z drogami in alkoholom. Zaradi pretiranega uživanja alkohola je zbolel za kroničnim vnetjem trebušne slinavke. Leta 2016 je razglasil, da se umika in da ne bo več hodil na turneje, saj je spoznal, da mu cirkus, ki spremlja glasbo, škodi. 

Avicii Magazin Aviciijeva smrt: Oglasili so se predstavniki hotela, v katerem je umrl

Bild se je pogovarjal z organizatorjem koncertov, ki za Aviciijevo smrt krivi posel z elektronsko glasbo. "Ta posel gre preko trupel. Žalosten sem in hkrati besen, ko pomislim, kaj so naredili s tem fantom," je povedal poznavalec, ki je z Aviciijem sodeloval leta 2015. "Bil je prijeten fant, ki ni znal reči 'ne'. To ga je pokopalo. Njegovo spremstvo je videlo le denar, na njegovo zdravje pa niso bili pozorni. Avicii je v treh letih nastopil 700-krat, včasih je imel dva do tri koncerte na dan. Kdo bi to zdržal? Menedžerji cene nastopov dvigujejo na takšno raven, da odpovedi, na primer iz zdravstvenih razlogov, predstavljajo previsoko finančno tveganje."

Organizator je tudi povedal, da je bil Avicii le redkokdaj popolnoma zdrav. "Kljub temu je nastopil, včasih celo na berglah. Spominjam se, da je enkrat na oder prišel po vseh štirih."
Avicii to pomeni Avicii Magazin Zato si je Avicii izbral ta vzdevek
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.