Magazin > VIP
17543 ogledov

So to Aviciijeve zadnje fotografije?

Avicii Profimedias
Švedski didžej je umrl včeraj v Omanu.

Včeraj je svet pretresla vest, da je v 29. letu starosti umrl eden najboljših didžejev našega časa, Tim Bergling, znan pod vzdevkom Avicii. Razloga smrti še niso razkrili, so pa v javnost pricurljale fotografije, ki so bile posnete v Omanu, kjer se je zvezdnik fotografiral s svojimi oboževalci. Na njih je 28-letnik nasmejan, videti je sproščen in srečen … Ali gre za njegove zadnje fotografije, še ni potrjeno.

Avicii je pred dvema letoma razglasil, da ne bo več koncertiral. Za ta korak se je odločil iz zdravstvenih razlogov. Imel je težave z drogami in alkoholom, zaradi česar je trpel za kroničnim vnetjem trebušne slinavke. Leta 2014 je moral zaradi vnetega slepiča in žolčnih kamnov na operacijo, dve leti pozneje pa je izjavil, da ne bo več hodil na turneje. Razložil je, da svet, ki je spremljal njegovo glasbeno kariero, ni bil zanj, saj je introvertirana oseba. Po tej odločitvi je izjavil, da je spet srečen in da se počuti svobodnega, ker nima več stresa in se lahko posveti sebi.

Na njegovo smrt so se po družbenih omrežjih odzvali številni znani obrazi. "Tim, bil si briljanten skladatelj in nežna duša,“ je zapisal Adam Lambert, David Guetta pa se je Timu zahvalil za vse čudovite melodije. "Danes se je zgodilo nekaj strašnega. Izgubili smo prijatelja z dobrim srcem, svet pa neverjetno talentiranega glasbenika,“ je še dodal Guetta. Oglasil se je tudi Calvin Harris: "Grozne novice o Aviciiju. Lepa duša, strasten in zelo talentiran.“ Rita Ora pravi, da se bo za vse čase spominjala, kako sta ustvarjala pesem Lonely Together, Madonna pa mu je v slovo zapisala: "Tragično. Adijo, dragi sladki Tim.“

avicii Tragično Magazin DJ Avicii umrl pri 28-tih
Komentarjev 2
  • fatma 10:52 22.april 2018.

    Škoda da ni znal reči NE, drogam. R. I. P.

  • stane32 09:07 21.april 2018.

    Too fast to live, too fast to die. Škoda te je. Bil si res faca.