Magazin > VIP
7692 ogledov

Za Aviciijevo smrt krivijo njegovo skrivno dekle

avicii
Smrt priljubljenega didžeja še vedno odmeva.

Švedski megazvezdnik DJ Avicii, s pravim imenom Tim Bergling, je bil v času smrti v partnerski zvezi s češko manekenko Terezo Kačerovo. Mladenka je svetu resnico o njuni zvezi razkrila v pismu, ki ga je objavila nekaj dni po njegovi smrti. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

DJ Avicii | Avtor: Instagram Instagram

Lepotica se je sedaj spet oglasila, saj je ogorčena nad nekaterimi uporabniki spleta, ki so v komentarjih zapisali, da je ona kriva za smrt priljubljenega glasbenika, ki si je aprila sodil sam. "Iz sence je stopilo veliko jastrebov," pravi Tereza, ki so jo komentatorji obtožili, da se je z njim spustila v zvezo zaradi denarja in slave. "To je najbolj grozen čas v mojem življenju. /.../ Tesnoba se začne že dve uri, preden odprem oči. Ne spomnim se, kolikokrat sem pila pivo, še preden sem si umila zobe, in kolikokrat sem morala sinu razložiti, da ga Tim vidi z neba, on pa njega nikoli več ne bo videl. Kljub temu ste nekateri sposobni negativnosti. Sladki komentarji v stilu 'Tim se je odločil za konec, ker te je bil sit', so nezaslišani. Moralo bi vas biti sram, da ste tako zlobni," je med drugim v novem dolgem pismu zapisala Tereza in dodala, da Aviciija nimajo pravice klicati Tim. "Tim ni vedel, da obstajate. Sedite. On je bil zame Tim, za vas je Avicii. Če bi ga vsaj malo poznali, bi vedeli, da bi se nad vašim obnašanjem zgražal."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.