Avril povzročila spor, njen fant v bolnišnici

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevka Avril Lavigne se je konec tedna v hotelskem klubu sporekla z nekim dekletom, pri čemer je njenemu fantu Brodyju Jennerju v glavo priletela steklenica. Brody je moral zaradi poškodbe v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Kardashian-Jennerjev klan očitno ne more ostati izven časopisov. Po tem, ko se že ves teden piše o ločitvi Kim Kardashian, je v rumenih medijih zdaj pristal še njen polbrat, Brody Jenner. Resničnostni zvezdnik, ki se ga spomnimo iz serije Hollywoodski griči in je sin Kiminega očima Brucea Jennerja, se je s svojim dekletom Avril Lavigne znašel sredi pretepa v nekem klubu.

Za vse je kriva Avril, ki se je sporekla z nekim dekletom, v spor pa se je kmalu vmešal še Brody. Medtem ko je poskušal pomiriti dekleti, mu je v glavo priletela steklenica, ki ga je hudo porezala po obrazu. Hotelski varnostniki in policisti so ustavili pretep, Brodyja pa so morali odpeljati v bolnišnico. Za zdaj še ni znano, zakaj sta se dekleti prepirali, 28-letni zvezdnik pa se že počuti bolje in doma okreva. "Za mano je zanimiv soboten večer. Ravnokar sem prišel iz bolnišnice z novo brazgotino na obrazu ..." je na Twitterju zapisal Brody le sedem ur po incidentu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.