Magazin > VIP
22 ogledov

Avril povzročila spor, njen fant v bolnišnici

Avril Lavigne, Brody Jenner Flynet
Pevka Avril Lavigne se je konec tedna v hotelskem klubu sporekla z nekim dekletom, pri čemer je njenemu fantu Brodyju Jennerju v glavo priletela steklenica. Brody je moral zaradi poškodbe v bolnišnico.

Kardashian-Jennerjev klan očitno ne more ostati izven časopisov. Po tem, ko se že ves teden piše o ločitvi Kim Kardashian, je v rumenih medijih zdaj pristal še njen polbrat, Brody Jenner. Resničnostni zvezdnik, ki se ga spomnimo iz serije Hollywoodski griči in je sin Kiminega očima Brucea Jennerja, se je s svojim dekletom Avril Lavigne znašel sredi pretepa v nekem klubu.

Za vse je kriva Avril, ki se je sporekla z nekim dekletom, v spor pa se je kmalu vmešal še Brody. Medtem ko je poskušal pomiriti dekleti, mu je v glavo priletela steklenica, ki ga je hudo porezala po obrazu. Hotelski varnostniki in policisti so ustavili pretep, Brodyja pa so morali odpeljati v bolnišnico. Za zdaj še ni znano, zakaj sta se dekleti prepirali, 28-letni zvezdnik pa se že počuti bolje in doma okreva. "Za mano je zanimiv soboten večer. Ravnokar sem prišel iz bolnišnice z novo brazgotino na obrazu ..." je na Twitterju zapisal Brody le sedem ur po incidentu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.