Avstrijci že na smučkah

Foto: Žurnal24 V prihodnjih dneh boste lahku uživali tudi na naših belih strminah.(Foto: Shutte
Večina smučišč že obratuje, druga v prihodnjih dneh.
Oglej si celoten članek

Ledenik Mölltal je svojo sezono začel že oktobra, te dni pa so na avstrijskem Koroškem odprli smučišče Osojščica; 4. decembra bodo pognali sedežnice v Mokrinah, od 2. do 5. se bosta zimsko ogrevali smučišči Heiligenblut in Veliki Klek, 8. decembra pa se bo sezona začela tudi v Bad Kleinkirchheimu in na Verditzu.

Za družine

Večina smučišč v letošnji ponudbi poudarja ugodne družinske pakete in tečaje smučanja za otroke. V Mokrinah lahko denimo otrok do osem let biva s starši, ki so rezervirali smučarsko uspešnico, brezplačno, brezplačen pa ima še tečaj smučanja.

Topski za 32 smučišč
Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji raznovrstnih prog, saj lahko s smučarsko vozovnico Topskipass Kärnten-Osttirol uživate na kar 32 smučiščih (Topski.at). Vozovnico lahko kupite tudi pri nas, več informacij o cenah in stanju na smučiščih pa najdete na Skipasstravel.si. V predprodaji so vozovnice cenejše.

Rezervirajte od doma
Od tokratne zime je na naslovu www.schultz-ski.at na voljo skupni rezervacijski portal vseh smučarskih regij in objektov skupine Schultz Gruppe. Najaktualnejše ponudbe, ponudbe v zadnjem hipu, smučarske vozovnice, izposojo smuči in smučarske tečaje v vseh omenjenih regijah lahko udobno rezervirate iz domačega naslanjača.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.