Magazin
14 ogledov

Avstrijci že na smučkah

V prihodnjih dneh boste lahku uživali tudi na naših belih strminah.(Foto: Shutte Žurnal24 main
Večina smučišč že obratuje, druga v prihodnjih dneh.

Ledenik Mölltal je svojo sezono začel že oktobra, te dni pa so na avstrijskem Koroškem odprli smučišče Osojščica; 4. decembra bodo pognali sedežnice v Mokrinah, od 2. do 5. se bosta zimsko ogrevali smučišči Heiligenblut in Veliki Klek, 8. decembra pa se bo sezona začela tudi v Bad Kleinkirchheimu in na Verditzu.

Za družine

Večina smučišč v letošnji ponudbi poudarja ugodne družinske pakete in tečaje smučanja za otroke. V Mokrinah lahko denimo otrok do osem let biva s starši, ki so rezervirali smučarsko uspešnico, brezplačno, brezplačen pa ima še tečaj smučanja.

Topski za 32 smučišč
Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji raznovrstnih prog, saj lahko s smučarsko vozovnico Topskipass Kärnten-Osttirol uživate na kar 32 smučiščih (Topski.at). Vozovnico lahko kupite tudi pri nas, več informacij o cenah in stanju na smučiščih pa najdete na Skipasstravel.si. V predprodaji so vozovnice cenejše.

Rezervirajte od doma
Od tokratne zime je na naslovu www.schultz-ski.at na voljo skupni rezervacijski portal vseh smučarskih regij in objektov skupine Schultz Gruppe. Najaktualnejše ponudbe, ponudbe v zadnjem hipu, smučarske vozovnice, izposojo smuči in smučarske tečaje v vseh omenjenih regijah lahko udobno rezervirate iz domačega naslanjača.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.