Avtomobili dirkajo z Obutim mačkom

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Za najmlajše bo popoldne v Kinodvoru dobro poskrbljeno. Ob 17. uri si bodo v sklopu Kinobalona v veliki dvorani lahko ogledali animirani film Avtomobili 2 (Cars 2), 15 minut pozneje pa bo v mali dvornai na sporedu Obuti maček (La véritable histoire du Chat Botté).
Oglej si celoten članek

V Avtomobilih 2 se hitri dirkaški avto Strela z najboljšim prijateljem, čudaškim vlečnim tovornjakom Dajzom, odpravi preko luže, da bi se udeležila mednarodnega tekmovanja najhitrejših avtomobilov. A njuno popotovanje zaplete mednarodna vohunska spletka, v katero se ujame nerodni Dajz. Razpet med vdanostjo prijatelju in željo po avanturah se Dajz poda na osupljive cestne pregone po Evropi in Japonskem, kjer sreča številne agente, zločince in mednarodne dirkaške ase.

Tisti, ki pa si boste ogledali Obutega mačka, boste v animiranem filmu spoznali malega Petra, ki po očetovi smrti podeduje mačka, ki govori in ima čudežne sposobnosti zaradi svojih rdečih škornjev. Za svojega mladega gospodarja, ki je silno zaljubljen v princeso, je pripravljen narediti skorajda vse. Vendar se mora dvojica prebrisano lotiti osvajanja princese, saj obstajajo še drugi, zlobni snubci, ki jima želijo prekrižati načrte.

Vstopnica za Avtomobile 2 vas bo stala 4,25 evra, za Obutega mačka pa 3,80 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.