Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Avtomobili dirkajo z Obutim mačkom

Avtomobili 2 Kolosej
Za najmlajše bo popoldne v Kinodvoru dobro poskrbljeno. Ob 17. uri si bodo v sklopu Kinobalona v veliki dvorani lahko ogledali animirani film Avtomobili 2 (Cars 2), 15 minut pozneje pa bo v mali dvornai na sporedu Obuti maček (La véritable histoire du Chat Botté).

V Avtomobilih 2 se hitri dirkaški avto Strela z najboljšim prijateljem, čudaškim vlečnim tovornjakom Dajzom, odpravi preko luže, da bi se udeležila mednarodnega tekmovanja najhitrejših avtomobilov. A njuno popotovanje zaplete mednarodna vohunska spletka, v katero se ujame nerodni Dajz. Razpet med vdanostjo prijatelju in željo po avanturah se Dajz poda na osupljive cestne pregone po Evropi in Japonskem, kjer sreča številne agente, zločince in mednarodne dirkaške ase.

Tisti, ki pa si boste ogledali Obutega mačka, boste v animiranem filmu spoznali malega Petra, ki po očetovi smrti podeduje mačka, ki govori in ima čudežne sposobnosti zaradi svojih rdečih škornjev. Za svojega mladega gospodarja, ki je silno zaljubljen v princeso, je pripravljen narediti skorajda vse. Vendar se mora dvojica prebrisano lotiti osvajanja princese, saj obstajajo še drugi, zlobni snubci, ki jima želijo prekrižati načrte.

Vstopnica za Avtomobile 2 vas bo stala 4,25 evra, za Obutega mačka pa 3,80 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.