Balkanski zvezdi "super“ z našim 42 let mlajšim pevcem

Foto: Youtube
Foto: Youtube
"Noro,“ pravi naš pevec.
Oglej si celoten članek

Našega glasbenika Luko Basija je doletela velika čast. Z Nedo Ukraden sta namreč posnela pesem, ki bo po vsej verjetnosti cedlo poletje kraljevala na radijskih postajah. 

Skladbi je naslov "Ni Dubai, ni Hawaii“, govori pa o tem, da ljudje za veselje in srečo ne potrebujejo drugega kot dobro družbo, pozitivo in prijatelje.


Medtem, ko je Luka Basi v zadnjih treh letih prebil vse meje, Neda Ukraden vsakič znova osvoja novo generacijo poslušalcev. "Sodelovanje z Nedo Ukraden bi bila zagotovo za vsakega glasbenika ena izmed največjih glasbenih trofej, ki si jih lahko zamisli. Sploh, ker se je vse zgodilo zelo spontano, hitro, enostavno je bila prava pesem na pravem mestu in s pravo kombinacijo. V največje zadovoljstvo pa mi je to, da se je Neda ujela s celo našo ekipo, se prepustila, se v videospotu postavila brez problema tudi pred traktor in bila takoj za nekoliko drugačen pristop v videospotu! Noro, res!" pravi 27-letni pevec.

Ob izidu pesmi, v kateri Neda poje 'niso Maldivi, ni Monako, a nam je super tako, kot je', pa je balkanska zvezda povedala: "Zadovoljna sem in srečna, da sva z Luko uspela posneti tik ob začetku poletja zelo atraktiven duet z močnim sporočilom. Od tega dueta pričakujem, da bo prav tisto, kar ljudje potrebujejo to poletje! Zelo jasno sporočilo, da se zabavamo in preživimo čas tako, kot želimo. Ob dobri pesmi in dobri družbi! Vesela sem skupnega sodelovanja z Luko in z Raay Music, s katerimi pripravljam tudi solo skladbo."

Novo na Joongli!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:33 24. Junij 2020.

    Sam še joške so ji bolj plastificirane in štrleče, od obraza..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.