Magazin > Film & Glasba & TV
3730 ogledov

Balkanski zvezdi "super“ z našim 42 let mlajšim pevcem

neka ukraden Youtube
"Noro,“ pravi naš pevec.

Našega glasbenika Luko Basija je doletela velika čast. Z Nedo Ukraden sta namreč posnela pesem, ki bo po vsej verjetnosti cedlo poletje kraljevala na radijskih postajah. 

Skladbi je naslov "Ni Dubai, ni Hawaii“, govori pa o tem, da ljudje za veselje in srečo ne potrebujejo drugega kot dobro družbo, pozitivo in prijatelje.


Medtem, ko je Luka Basi v zadnjih treh letih prebil vse meje, Neda Ukraden vsakič znova osvoja novo generacijo poslušalcev. "Sodelovanje z Nedo Ukraden bi bila zagotovo za vsakega glasbenika ena izmed največjih glasbenih trofej, ki si jih lahko zamisli. Sploh, ker se je vse zgodilo zelo spontano, hitro, enostavno je bila prava pesem na pravem mestu in s pravo kombinacijo. V največje zadovoljstvo pa mi je to, da se je Neda ujela s celo našo ekipo, se prepustila, se v videospotu postavila brez problema tudi pred traktor in bila takoj za nekoliko drugačen pristop v videospotu! Noro, res!" pravi 27-letni pevec.

Ob izidu pesmi, v kateri Neda poje 'niso Maldivi, ni Monako, a nam je super tako, kot je', pa je balkanska zvezda povedala: "Zadovoljna sem in srečna, da sva z Luko uspela posneti tik ob začetku poletja zelo atraktiven duet z močnim sporočilom. Od tega dueta pričakujem, da bo prav tisto, kar ljudje potrebujejo to poletje! Zelo jasno sporočilo, da se zabavamo in preživimo čas tako, kot želimo. Ob dobri pesmi in dobri družbi! Vesela sem skupnega sodelovanja z Luko in z Raay Music, s katerimi pripravljam tudi solo skladbo."

Novo na Joongli!

 
Komentarjev 1
  • kapibara 09:33 24.junij 2020.

    Sam še joške so ji bolj plastificirane in štrleče, od obraza..