Banane spet napadajo

Foto: Žurnal24 Glasbeni podvigi The Bananas so do zdaj poleg nemških osvojili tudi ameriške kom
Surf skupina The Bananas se po krajšem premoru vrača z novim singlom z naslovom Indians Attack.
Oglej si celoten članek

The Bananas so po daljšem premoru pripravljeni na veliki pohod, saj tokrat v javnost pošiljajo svoj najnovejši singel s plošče To Surf And Protect (Street13), Indians Attack, ki bo prava poslastica za vse ljubitelje surf rocka. Novi single bo v maju izšel tudi na kompilaciji Dynamite Magazina, svetovno znane nemške rock'n'roll revije, in bo tako drugi singel skupine The Bananas, ki se bo uvrstil na priznano kompilacijo omenjene revije.

Osvojili Kalifornijo
Glasbeni podvigi The Bananas so do zdaj poleg nemških osvojili tudi ameriške kompilacije in nekatere žanrske radijske postaje, predvsem v rojstnem mestu surf glasbe, Kaliforniji.

Odlične odzive pri nas je še podprlo priznanje z druge strani oceana, saj se lahko pohvalijo z odličnimi recenzijami najpomembnejših ljudi v svojem žanru glasbene industrije. Phil Dirt, najvplivnejši kritik surf rock glasbe na ameriških tleh, je vsem njihovim demo albumom podelil najvišje ocene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.