Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Banane spet napadajo

Glasbeni podvigi The Bananas so do zdaj poleg nemških osvojili tudi ameriške kom Žurnal24 main
Surf skupina The Bananas se po krajšem premoru vrača z novim singlom z naslovom Indians Attack.

The Bananas so po daljšem premoru pripravljeni na veliki pohod, saj tokrat v javnost pošiljajo svoj najnovejši singel s plošče To Surf And Protect (Street13), Indians Attack, ki bo prava poslastica za vse ljubitelje surf rocka. Novi single bo v maju izšel tudi na kompilaciji Dynamite Magazina, svetovno znane nemške rock'n'roll revije, in bo tako drugi singel skupine The Bananas, ki se bo uvrstil na priznano kompilacijo omenjene revije.

Osvojili Kalifornijo
Glasbeni podvigi The Bananas so do zdaj poleg nemških osvojili tudi ameriške kompilacije in nekatere žanrske radijske postaje, predvsem v rojstnem mestu surf glasbe, Kaliforniji.

Odlične odzive pri nas je še podprlo priznanje z druge strani oceana, saj se lahko pohvalijo z odličnimi recenzijami najpomembnejših ljudi v svojem žanru glasbene industrije. Phil Dirt, najvplivnejši kritik surf rock glasbe na ameriških tleh, je vsem njihovim demo albumom podelil najvišje ocene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.