Bar: To si o udeležbi hčerke misli naša razvpita političarka

Mama Barovke Katarine, Adrijana Starina Kosem, je spregovorila o tem, kaj si misli o resničnostni karieri svoje hčerke.
Oglej si celoten članek

"Zagotovo nisem bila najbolj navdušena," je o odločitvi svoje hčerke, da se poda v resničnostni šov Bar, povedala gospodarstvenica, političarka in nekdanja državna sekretarka Adrijana Starina Kosem. "Ko pa je bila trdno odločena, sem jo seveda podprla. Je odrasla oseba, ki se sama odloča in ne bi bilo prav, da se starši vmešavamo. Ko se odrasel otrok enkrat odloči, ga je potrebno podpreti," je nadaljevala Kosmova, ki je Katarino, kolikor se je dalo, v Baru spremljala.

Magazin Na ta način bodo Barovce spodbujali k vročim igricam

Izdala nam je še, da ima Katarina s strežbo veliko izkušenj, saj je poleg šolanja delala tudi v družinski kavarni, ki pa so jo pred kratkim prodali. Tako je tudi Kosmova trenutno na prelomu kariere. Dodaja, da se bo verjetno vrnila k finančnemu management. Katarina je sicer v soboto prostovoljno zapustila.

Magazin Šok v Baru: To se ni zgodilo še v nobenem šovu pri nas

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:19 18. September 2018.

    Kaj je Katarina zapustila?

  • 14:38 17. September 2018.

    Grozno... tudi če napišeš kaj (brez žaljivk) proti članku, sledi takoj brisanje komentarjev... Otročje in patetično.

  • 12:46 17. September 2018.

    Ana je retardirana analfabetka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.