Barbike in legice se na ogled postavijo

Foto: Arhiv organizatorja Razstava barbik in lego kock Foto: Arhiv organizatorja Razstava barbik in lego kock Foto: Arhiv organizatorja Razstava barbik in lego kock
Za ljubitelje barbik in legokock bo 23. november 2011 prav poseben dan. Tedaj se namreč na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani začenja največja evropska razstava barbik in legokock, ki bo trajala do 27. novembra 2011.
Oglej si celoten članek

Vsak dan od 23. do 27. novembra bodo od 9. do 19. ure na Gospodarskem razstavišču na ogled priljubljene punčke barbike in legokocke, ki letos praznujejo 53-letnico.

Barbie in legokocka sta najuspešnejši igrači na svetu in med otroki vsekakor najbolj priljubljeni. Razstava, ki je prepotovala skoraj polovico sveta, med drugim Lizbono, Atene, Frankfurt in Dunaj, je tako namenjena celi družini. Številni obiskovalci so nad novimi modeli kock navdušeni, najdejo pa lahko tudi svojo ljubljeno barbiko iz otroštva.

Cena posamezne vstopnice je devet evrov, za družinsko vstopnico (dva odrasla in dva otroka) pa boste na osebo odšteli 6,5 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.