Magazin > Film & Glasba & TV
7 ogledov

Barbike in legice se na ogled postavijo

Razstava barbik in lego kock
1/3
Arhiv organizatorja
Za ljubitelje barbik in legokock bo 23. november 2011 prav poseben dan. Tedaj se namreč na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani začenja največja evropska razstava barbik in legokock, ki bo trajala do 27. novembra 2011.

Vsak dan od 23. do 27. novembra bodo od 9. do 19. ure na Gospodarskem razstavišču na ogled priljubljene punčke barbike in legokocke, ki letos praznujejo 53-letnico.

Barbie in legokocka sta najuspešnejši igrači na svetu in med otroki vsekakor najbolj priljubljeni. Razstava, ki je prepotovala skoraj polovico sveta, med drugim Lizbono, Atene, Frankfurt in Dunaj, je tako namenjena celi družini. Številni obiskovalci so nad novimi modeli kock navdušeni, najdejo pa lahko tudi svojo ljubljeno barbiko iz otroštva.

Cena posamezne vstopnice je devet evrov, za družinsko vstopnico (dva odrasla in dva otroka) pa boste na osebo odšteli 6,5 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.