Barovka Suzana razočarala mamo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Bar. Suzanina mama zaradi Denisa ne more spati.
Oglej si celoten članek

Kmet Denis, ki ta teden pomaga polfinalistom šova Bar, je oko vrgel na prelestno Suzano. Zvečer spi ob njej, ji nagaja in krade odejo. Suzana se njegovih dotikov brani, kar pa v očeh njene mame ni dovolj.

Suzano je v lokalu obiskala družinska prijateljica in ji svetovala naj se Denisu izogiba in naj ne pije, saj jo ljudje že vlačijo po zobeh, kar ji lahko tik pred finalom škodi. Suzanina mama se zaradi tega zelo obremenjuje. Hčerki je poslala sporočilo, da se o njej že govori, da je lahka in da jo prav nič ne upošteva, saj jo je prosila, naj še dva tedna potrpi, a ona ljub temu "sramoti atija in vse, ki jo podpirajo".

"Moja mami je najboljša oseba na tem planetu in želi mi vse najboljše. Zato se sekira in ne more spat in je žalostna in joče,“ je povedala Suzana, ki se materini prijateljici zatrdila, da ni razloga za skrb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:24 4. Junij 2015.

    Pa kaj je to takega, če je sotekmovalcu posodila svojo roko za onaniranje..?

  • 13:31 4. Junij 2015.

    mijaliza: "'A key that can open many locks is called a master key, but a lock that can be opened …

  • 12:53 4. Junij 2015.

    zanimivo kako je vsaka ženska vlačuga in podobno če v svojem življenju zamenja nekaj parterjev, moški pa nikol ni vlačuga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.