Magazin > Film & Glasba & TV
79 ogledov

Barovka Suzana razočarala mamo

suzana Planet TV
Bar. Suzanina mama zaradi Denisa ne more spati.

Kmet Denis, ki ta teden pomaga polfinalistom šova Bar, je oko vrgel na prelestno Suzano. Zvečer spi ob njej, ji nagaja in krade odejo. Suzana se njegovih dotikov brani, kar pa v očeh njene mame ni dovolj.

Suzano je v lokalu obiskala družinska prijateljica in ji svetovala naj se Denisu izogiba in naj ne pije, saj jo ljudje že vlačijo po zobeh, kar ji lahko tik pred finalom škodi. Suzanina mama se zaradi tega zelo obremenjuje. Hčerki je poslala sporočilo, da se o njej že govori, da je lahka in da jo prav nič ne upošteva, saj jo je prosila, naj še dva tedna potrpi, a ona ljub temu "sramoti atija in vse, ki jo podpirajo".

"Moja mami je najboljša oseba na tem planetu in želi mi vse najboljše. Zato se sekira in ne more spat in je žalostna in joče,“ je povedala Suzana, ki se materini prijateljici zatrdila, da ni razloga za skrb.

Komentarjev 4
  • kurt 18:24 04.junij 2015.

    Pa kaj je to takega, če je sotekmovalcu posodila svojo roko za onaniranje..?

  • puys 13:31 04.junij 2015.

    mijaliza: "'A key that can open many locks is called a master key, but a lock that can be opened by many keys is a shitty lock.'”

  • mijaliza 12:53 04.junij 2015.

    zanimivo kako je vsaka ženska vlačuga in podobno če v svojem življenju zamenja nekaj parterjev, moški pa nikol ni vlačuga tudi če položi pol Ljubljane? Kako ste dvolični! če nekomu nameniš 5 min pozornosti si že takoj oh in sploh, ...prikaži več če te pozornosti ne nadaljuješ naprej pod rjuhe je si spet oh in sploh....najbolj je da so vse ženske do poroke nune......nisem na nikogaršnji strani, Suzano poznam na videz in ja vsak ima pač o njej svoje mnenja...Tega " kmeta" Denisa sem imela priložnost službeno spoznat in moram rečt da takšnega antipatičnega sluzavca še svoji največji sovražnici nebi privoščila!