Beckhamova: Govorice o krizi po objavi teh fotografij zagotovo ne bodo potihnile

Foto: Profimedia victoria beckham, david beckham Foto: Profimedia victoria beckham, david beckham Foto: Profimedia victoria beckham, david beckham Foto: Profimedia victoria beckham, david beckham
Victoria Beckham se očitno noče več pretvarjati.
Oglej si celoten članek

Victoria in David Beckham se že štiri mesece borita proti govoricam, da je njunega zakona tako rekoč konec. Par dalj časa niso videli skupaj v javnosti, ko sta se decembra pojavila na nekem dogodku, pa je bilo videti, kot bi se v avtu sprla.
Posnetke si lahko ogledate TUKAJ.

Tudi njun zadnji skupni prihod na večerjo, ki jo je organizirala revija GQ, je bilo zanimivo opazovati … Zdelo se je, da David, ki se je sicer smehljal, nejevoljno Victorio vleče za sabo. 

V zakonu naj bi škripalo predvsem zato, ker zvezdnika živita na različnih kontinentih - David v Miamiju, Vicky v Londonu.

Magazin Victoria Beckham zapravila na tisoče dolarjev, da bi utišala govorice
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.