Magazin > VIP
6000 ogledov

Victoria Beckham zapravila na tisoče dolarjev, da bi utišala govorice

victoria beckham
Victoria Beckham je opravljivcem, ki menijo, da je njen zakon z Davidom Beckhamom le še farsa, usta zaprla s to razkošno potezo.

Victoria Beckham je priredila razkošno novoletno zabavo, za katero je zapravila več kot 40 tisoč evrov. Je s tem želela utišati vse glasnejše govorice, da je njun zakon z Davidom le še farsa? David je v jeseni namreč prvič spregovoril o zakonski krizi, ko je za avstralsko televizijo povedal, da je biti v zakonu toliko časa, trdo delo.

David Beckham Magazin David in Victoria to skrivnost varovala dve desetletji

Za Vic, ki se vedno trudi, da bi bili videti kot popolna družina, je bil to oster noč v hrbet, a modna oblikovalka in nekdanja pop zvezdnica se ne da. Da bi zakrpala zakon in utišala govorice, je za novo leto priredila veliko zabavo, za katero je odštela gore denarja. Pijača v potokih, prvovrstna kulinarika in ogromen ognjemet za piko na i. Praznovanje pa je bilo še toliko bolj veselo, ker je njun najstarejši sin Brooklyn na zabavo pripeljal novo dekle, manekenko Hano Cross.
victoria beckham Magazin David in Victoria Beckham: Le kako bosta razložila te fotografije ...

Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez škandala, saj je v javnost prišla nova fotografija, na kateri David na usta pritiska poljubček hčerki Harper, kar je za številne starše po svetu povsem nesprejemljivo. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year from us all ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harperseven ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year ❤️

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice