Šport > Nogomet
726 ogledov

Beckham ni prišel na sodišče

David Beckham
Nekdanji angleški nogometni zvezdnik David Beckham meni, da ni kriv.

Nekdanji angleški nogometni zvezdnik David Beckham pred sodiščem v Londonu ni priznal krivde za prekoračitev hitrosti, ko so mu 23. januarja v zahodnem Londonu z izposojenim Bentleyjem v coni z omejitvijo 40 milj/uro (64 km/h) namerili 59 milj/uro (95 km/h). Zato ga zdaj čaka sojenje, prva obravnava bo 27. septembra.

Ker nekdanji nogometaš Manchester Uniteda in Real Madrida, ki je za angleško reprezentanco zbral 115 nastopov, ni priznal krivde za prehitro vožnjo v Paddingtonu, ga čaka sojenje.

Njegov odvetnik Nick Freeman, ki je znan po tem, da zna izkoristiti napake v postopku, je na avdienci pred sodiščem v Wimbledonu povedal, da je obvestilo o prekršku prišlo po zakonsko določenem roku 14 dni. "O prekoračitvi hitrosti se sploh ne moremo pogovarjati. Ne izpodbijam dejstva, da je bilo obvestilo vročeno, pravim le, da je bilo vročeno prepozno," je dejal Freeman.

Triinštiridesetletni Beckham na sodišče ni prišel, njegov odvetnik je še sporočil, da ga bržkone ne bo niti na prvo obravnavo, še poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Beckham je prvič angažiral Freemana leta 1999, ko so mu odvzeli vozniško dovoljenje za osem mesecev, ker je s svojim Ferrarijem v območju dovoljene hitrosti 50 milj vozil 76 milj. Freemanu je takrat uspelo s pritožbo, da je Beckham le bežal pred paparaci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.