Magazin > VIP
10569 ogledov

David in Victoria to skrivnost varovala dve desetletji

David Beckham
Tega o zakoncih Beckham nismo vedeli.

Victoria Beckham je v svoji avtobiografiji razkrila začetke svoje zveze z Davidom Beckhamom, s katerim sta poročena že skoraj dve desetletji. Povedala je, da sta svojo zvezo kar nekaj mesecev skrivala pred javnostjo in da zanjo niso vedeli niti prijatelji, družinski člani in takratni menedžer Simon Fuller. Eden izmed razlogov je bil tudi ta, da je bila Vic takrat v zvezi s Stuartom Biltonom.

meghan markle Magazin Zato Meghan Markle ne želi nositi oblek Victorie Beckham

Beckhamova sta se sicer spoznala na koncertu, ki so ga Spice Girls takrat imele po tekmi Mancheser Uniteda in to na Davidovo željo. Pevka in nogometaš sta se takrat, daljnega leta 1997, zaljubila na prvi pogled. Ko je njen menedžer to izvedel, si je želel, da njuna zveza ostane čim bolj tajna, čeprav je velik oboževalec Uniteda. Eden Fullerjevih bolj bizarnih ukazov pa je bil ta, da je želel določiti, kje se bosta Vic in Becks prvič predala strastem. To naj bi bilo na tajnem potovanju v Italiji. Victoria še danes priznava, da je Fullerju globoko hvaležna, da ju je z Davidom spoznal, a da ji nihče ne bo določal, kdaj se bo s kom prvič predala strastem. 

victoria beckham Magazin Victoria Beckham po javnem ponižanju dva dni jokala
Komentarjev 1
  • iliana 15:00 29.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite ===============>>>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice