Magazin > VIP
2691 ogledov

Novinar se je trudil, da bi Beckhamovo osramotil

victoria beckham
Osramočena Victoria Beckham.

Victoria Beckham je prišla na odlično idejo, s katero bi se lažje povezala s svojimi oboževalci. V čast svoji blagovni znamki, ki je letos praznovala 10 let, je na Facebooku lansirala posebno aplikacijo, s katero bi sledilce redno obveščala o dogajanju na londonskem tednu mode. Uporabniki so aplikaciji lahko postavljali tudi vprašanja in tukaj se je zapletlo …

Ko je virtualno Victorio nekdo vprašal, ali bi bila srečna, če bi se ločila od Davida Beckhama, je aplikacija odgovorila: "Zelo.“ Isti odgovor so dobili tudi, ko so vprašali, ali 44-letnico osrečuje možev denar. Na vprašanje, ali je z možem srečna, pa so dobili odgovor: "O tem vam ne morem povedati nič več.“

"Tehnične težave“ Victorio verjetno jezijo še toliko bolj, ker se je morala pred kratkim braniti govoric, da se z možem po 19 letih ločujeta.
Tiskovna predstavnica modne oblikovalke je povedala, da je iz računalniških zapisov razvidno, da se je novinar z aplikacijo pogovarjal pet ur, da bi dobil negativni odgovor in dober naslov. Razložila je tudi, da je bil program programiran tako, da prepozna določene besedne zveze, kot je "ali si srečna“, in se nanje odziva z istimi odgovori. Ko je novinar to ugotovil, je vprašanje obrnil tako, da je dobil odgovor, ki mu je ustrezal. Napako naj bi odpravili.

victoria beckham Magazin Nasveti Victorie Beckham: Kako kombinirati majico s kratkimi rokavi
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.