Magazin > VIP
12197 ogledov

Victoria Beckham po javnem ponižanju dva dni jokala

victoria beckham
Victoria Beckham naj bi bila šokirana nad izjavami svojega moža.

David Beckham je v intervjuju za The Sunday Project spregovoril o svojem 19-letnem zakonu. Med drugim je povedal, da je zakon, ki traja že toliko let, bolj zapleten in da zahteva trdo delo. Victorio naj bi njegove besede globoko prizadele, verjetno tudi zato, ker se par v zadnjih mesecih sooča z vse glasnejšimi govoricami, da je njun zakon v krizi. "Ko je izvedela za intervju, je bilo, kot bi v Beckhamovem gospodinjstvu eksplodirala jedrska bomba. Zlomilo jo je, jokala je dva dni,“ je povedal vir in dodal, da je David s svojimi izjavami zanetil nova namigovanja.

David Beckham Magazin David Beckham le priznal, da je biti v zakonu vedno bolj zapleteno

Viri blizu slavni družini pravijo, da se David počasi umika od znamke Beckham, ki jo tako spretno promovira njegova žena. Lani je zvezdnik kupil šest milijonov vredno vilo, katere lastnik je le on. Gre za prvo posestvo, ki ni registrirano na oba. Poleg tega se je razšel s Simonom Fullerjem, ki je 23 let skrbel za imperij Beckhamovih. Sedaj Fuller sodeluje le še z Vicky. "David je predan otrokom, z Victorio pa preživljata krizo. Nihče ne ve, kaj bo prinesla prihodnost,“ je še dodal vir.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.