Magazin > VIP
2518 ogledov

David Beckham le priznal, da je biti v zakonu vedno bolj zapleteno

David Beckham
Nogometni zvezdnik in modna ikona David Beckham je po skoraj dvajsetih letih le spregovoril o tem, da v njunem zakonu z Victorio Beckham ni vse tako rožnato.

David Beckham je odkrito spregovoril o svojem zakonu z Victorio Beckham in priznal, da je njuna zveza trdo delo, ki je s časom tudi vedno bolj zapletena. Nogometni zvezdnik in nekdanja članica skupine Spice Girls, danes uspešna modna oblikovalka, sta bila v devetnajstih letih zakona pogosto tarča špekulacij o razhodu, nazadnje se je omenjala celo ločitev. David, ki ima z Vic štiri otroke, je priznal, da njun zakon ni bil vedno lahek. 

V avstralski TV oddaji The Sunday Project je zaupal: "Biti poročen toliko časa, kot sva midva, je vedno trdo delo," in dodal: "Včasih so majhne stvari tiste, ki naredijo veliko razliko. To sem opazil pri svojih otrocih."

victoria beckham Magazin Novinar se je trudil, da bi Beckhamovo osramotil

Zanimivo, da je David izjave podal po intervjuju, ki ga je za avstralsko različico revije Vogue dala njegova žena Victoria, in v katerem je bil vidno odsoten, kljub temu, da so pri fotografiranju sodelovali vsi njuni otroci. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.