Šport > Nogomet
2197 ogledov

Ronaldo je stal gol pred ogledalom in ponavljal: "Lep sem!"

Peter Crouch je najboljši plesalec med nogometaši. In najboljši nogometaš med pl Žurnal24 main
Nekdanji angleški reprezentant je izdal knjigo.

V poplavi knjig nekdanjih in sedanjih zvezdnikov je svoje videnje nogometa podal tudi nekdanji angleški reprezentančni napadalec Peter Crouch, ki na Otoku velja za enega bolj duhovitih nogometašev. Pri Daily Mailu so zdaj objavili nekaj odlomkov iz njegove knjige, ki nosi naslov How To Be A Footballer (Kako biti nogometaš).

V delu se nahaja tudi zapis posvečen Cristianu Ronaldu. Crouch je v knjigi citiral Ria Ferdinanda, ki si je s Portugalcem delil garderobo pri Manchester Unitedu. "Rio Ferdinand nam je govoril o tem, kako je Ronaldo gol stal pred ogledalom, si z rokama šel skozi lase in govoril: 'Wow, kako sem lep.' Ostali člani rdečih vragov so ga poskušali zafrkavati in mu dejali, da je Messi vseeno boljši igralec. Ronaldo se ni preveč oziral na pripombe. Samo skomignil je z rameni in rekel: 'Ja, ampak Messi ne izgleda tako!" 

Crouch se je po podpisu pogodbe z Liverpoolom odločil kupiti Aston Martin, čeprav niti ne uživa v dragih vozilih. V eni izmed prvih voženj je na semaforju ob sebi zagledal Roya Keana. Crouch mu je pokimal in s prstom pokazal proti njemu, se pohvalil z avtom, reakcija pa je bila drugačna od pričakovanega. Keane je vanj gledal z odporom, odkimal in brez pozdrava hitro odpeljal ob zeleni luči. Crouch je naslednji dan prodal avtomobil, Keana pa imenoval za svojo 'odsotno vest in duhovnega vodjo modernih nogometašev'. In kasneje nikoli več ni naredil nekaj, ker 'to pač počnejo nogometaši'. 

David Beckham Ni priznal Šport Beckham ni prišel na sodišče

Med zanimivejšimi anekdotami je tudi tista o tatuju Davida Beckhama. Legendarni Anglež si je želel v sanskrtu vtetovirati ime svoje žene Victorije in pravzaprav dobil napis Vihctoria. Še nekoliko bolj se je zafrknil nekdanji napadalec Aston Ville John Carew, ki si je zaželel napis 'Moje življenje, moja pravila', vse skupaj pa se je končalo z besedami, ki bi v prevodu pomenile 'Moje življenje, moja menstruacija'.

Crouch se je nekoč soigralcem tudi pohvalil, da ga je v predverju hotela 'osvajala' prelepa ženska, a na koncu ugotovil, da gre za partnerico njegovega soigralca Xabija Alonsa. In ne, ni ga osvajala.

Komentarjev 3
  • Pepe007 07:23 11.september 2018.

    Delal je torej to, kar nam mediji preko raznih svetovalnih člankov priporočate kar naprej. Sebe je treba ceniti in imeti rad. Verjetno je med včeraj aktualnimi članki o samomorih bil tudi kak tak nasvet.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 05:50 11.september 2018.

    Pederajsek,ki ljubi samega sebe!