Šport > Nogomet
5483 ogledov

Ronaldova sestra udarila po Luki Modriću

Ronaldo Instagram
Za Cristiana Ronalda se je znova dokazalo, da ne zna prenesti poraza, saj je njegov tabor precej nedostojno sprejel odločitev UEFE, da za najboljšega igralca Lige prvakov izbere Luko Modrića. Negodovanju se je sedaj pridružila tudi njegova sestra.

"Odločitev je smešna ter sramotna. Sploh ne bi smelo obstajati vprašanje zmagovalca, ker je Ronaldo najboljši," je besnel menedžer Cristiana Ronalda, Jorge Mendes, potem ko je bil hrvaški virtouz Luka Modrić izbran za najboljšega nogometaša Lige prvakov.

cristiano ronaldo "Preprosto smešno!" Šport Ronaldov tabor užaljen, Portugalec ostal doma

Da pa v taboru Portugalca ravno ne prenašajo najboljše porazov, je dokazala tudi njegova sestra Katia Aveiro s svojo objavo na Instagramu.

"To je to. Zaključite sami" je zapisala ob sliko, na kateri je bil statistični prikaz učinka iz lanske Lige prvakov obeh igralcev Reala.

Na levi strani je bil prikazan njen brat, ob katerem piše, da je odigral 12 tekem ter dosegel 15 golov, zbral 3 asistence in bil kar štirikrat izbran za igralca tekme.

Na desni strani pa je bil Luka Modrić, ki je odigral 11 tekem, dosegel en gol ter asistenco, za igralca tekme pa ni bil izbran nikoli.

Modrić | Avtor: Epa Epa

Statistika sicer ne laže, toda Katia očitno ne pozna legendarne izjave Zvonka Mihajlovskoga: "Statistika je kot bikini, dosti razkrije, toda skrije tisto najpomembnejše."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.