Šport > Nogomet
5724 ogledov

Ronaldov tabor užaljen, Portugalec ostal doma

Luka Modrić Aleksander Čeferin Epa Luka Modrić je bil izbran za najboljšega posameznika lanske sezone Lige prvakov.
Četrtkov izbor najboljšega nogometaša minule sezone Lige prvakov je poskrbel za nekaj slabe volje.

Ob žrebu za skupinski del Lige prvakov so v čertek v Monte Carlu razkrili imena najboljših nogometašev sezone 2017/18 v omenjenem tekmovanju. V vseh kategorijah so slavili igralci madridskega Reala, glavno nagrado za najboljšega igralca je dobil hrvaški vezist Luka Modrić.

Žreb Žreb Lige prvakov Šport Handanović v skupini smrti

V ožjem izboru je Hrvat ugnal Mohameda Salaha in Cristiana Ronalda, v taboru Portugalca pa so očitno težko preboleli odločitev o končnem zmagovalcu.

Ronaldov agent Jorge Mendes je v pogovoru za portugalski Record stopil v bran svojemu varovancu: "Nogomet se igra znotraj štirih linij in tam je zmagal Cristiano Ronaldo. Zadel je 15 golov in vodil Real Madrid do nove osvojitve Lige prvakov. Vse skupaj je preprosto smešno. Ne dvomim pa o (kakovosti, op. a.) končnega zmagovalca (Modrića, op. a.), on je najboljši na svoji poziciji."

Svoje je dodala tudi Ronaldova sestra Kátia Aveiro. Na Instagramu je objavila grafiko, na kateri je primerjala dosežke njenega brata in Modrića v pretekli sezoni Lige prvakov. Portugalec je na 12 tekmah namreč zabil 15 golov, podelil štiri asistence in bil štirikrat izbran za igralca srečanja. Hrvat je na enajstih tekmah dosegel po en gol in asistenco in ni bil nikdar izbran za najboljšega posamenika tekme. Ronaldova sestra je ob objavi pripisala, da lahko vsak pride do svojih zaključkov ...

CR7 Modrić grafika | Avtor: Instagram Instagram

Ronaldo je bil sprva sicer najavljen na svečani prireditvi v Monte Carlu, toda na sami podelitvi se napadalec Juventusa nato ni pojavil.

Crvena zvezda Salzburg Video Šport Ko popustijo zavore
Komentarjev 3
  • Tadej 20:25 31.avgust 2018.

    Saj prav...kaj pa je toliko ponosen, da se na podelitev ne more prit.

  • Tatjana Ha 18:39 31.avgust 2018.

    K boste vi komentatorji toliko dosegli kot Ronaldo v svoji karieri potem lahko opletate zkobne jezike .Dejstva ...Realnost...

Sorodne novice