Šport > Nogomet
908 ogledov

V Ligi prvakov obračun Srba in Hrvata

Marko Livaja
Brca po zadnjem sodnikovem žvižgu.

Hrvaški nogometaš Marko Livaja si je v preteklosti prislužil nadimek 'bad boy', svoj temparament pa je pokazal tudi na povratni tekmi za preboj v ligo prvakov med atenskim AEK in madžarskim Vidijem, ko je z brco v telo pospremil srbskega veterana Danka Lazovića. Slednji je najprej z roko Hrvata odrinil, ta pa mu ni ostal dolžan.

"Na zelenico sem prišel čestitat soigralcem, Lazović pa je za vrat grabil mojega soigralca Hulta. Vprašal sem ga, kaj počne, on pa se je ustavil in ... bum, videli ste, kaj se je nato zgodilo," je po incidentu za CosmoteTV dejal Livaja, ki je še dodal, da mu je žal zaradi svojega ravnanja. "Zadovoljni smo, uresničili smo prvi cilj sezone. Seveda nisem zadovoljen s seboj, a sem srečen zaradi moštva in napredovanja," je še dejal Hrvat. AEK je v ligo prvakov po remiju z 1:1 napredoval s skupnim izidom 3:2.

Lazović, ki je po udarcu teatralno padel, si je prislužil rumeni karton, Livaja pa rdečega in tako ne bo zaigral na začetku tekmovanja v ligi prvakov, najverjetneje pa ga s strani Uefe čaka še dodatna kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.