Becksov avto se prodaja na eBayu

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Bi radi vozili porsche, ki je bil nekoč v lasti slavnega angleškega nogometaša Davida Beckhama? No, čas imate le še do naslednje srede, ko se izteče dražba.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani eBay se je na dražbi znašel črni porsche 911 convertible turbo, ki je bil nekoč v lasti nogometaša Davida Beckhama. Trenutna ponudba je 152 tisoč evrov.

Leta 2008 je David zanj odštel skoraj 118 tisoč evrov, vendar je vanj za različno dodatno opremo vložil še dodatnih 59 tisoč evrov. Avto ima tako ogrevane sedeže, zvočni sistem za šest CD-jev z zvočniki pod zadnjimi sedeži. Becks je avto prodal nedolgo od tega in naj bi bil njegov edini registrirani lastnik.

Dražba na eBayu se bo zaključila 12. januarja ob 10. uri dopoldne. Tiskovni predstavnik ameriškega prodajalca Chequered Flag, ki prodaja avto, Neil Jaffe, je povedal: "To je zelo redka priložnost, da se pridobi unikatni superavto z neprimerljivo zvezdniško zgodovino.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.