Magazin > Bizarno
14 ogledov

Becksov avto se prodaja na eBayu

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Bi radi vozili porsche, ki je bil nekoč v lasti slavnega angleškega nogometaša Davida Beckhama? No, čas imate le še do naslednje srede, ko se izteče dražba.

Na spletni strani eBay se je na dražbi znašel črni porsche 911 convertible turbo, ki je bil nekoč v lasti nogometaša Davida Beckhama. Trenutna ponudba je 152 tisoč evrov.

Leta 2008 je David zanj odštel skoraj 118 tisoč evrov, vendar je vanj za različno dodatno opremo vložil še dodatnih 59 tisoč evrov. Avto ima tako ogrevane sedeže, zvočni sistem za šest CD-jev z zvočniki pod zadnjimi sedeži. Becks je avto prodal nedolgo od tega in naj bi bil njegov edini registrirani lastnik.

Dražba na eBayu se bo zaključila 12. januarja ob 10. uri dopoldne. Tiskovni predstavnik ameriškega prodajalca Chequered Flag, ki prodaja avto, Neil Jaffe, je povedal: "To je zelo redka priložnost, da se pridobi unikatni superavto z neprimerljivo zvezdniško zgodovino.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.