Ben Affleck: Po zdravljenju še ločitveni udarec

Foto: Profimedia
Ben Affleck in Jennifer Garner naj bi končno zaključila s postopkom ločitve.
Oglej si celoten članek

Ben Affleck, ki se v zadnjem času ponovno spopada z alkoholizmom, ne more se ga otresti že dvajset let, poleg osebne, preživlja še ločitveno dramo, ki pa se je po dveh letih končno razpletla, kot poročajo tuji mediji. Affleck in Jennifer Garner naj bi se po skupnem skrbništvu, dogovorila tudi glede delitve premoženja, saj pred poroko nista podpisala tovrstne pogodbe, kar je pri ameriških zvezdnikih sicer prava redkost. 

padec velike zvezde Affleck v avtu znorel

Po desetih letih zakona in dve leti trajajoči ločitvi, pa je očitno še vedno Jen tista, ki ji je za igralca najbolj mar, saj je prejšnji teden Bena pospremila na zdravljenje. Glede na to, da imata skupaj tri otroke in deljeno skrbništvo, si verjetno želi, da bi se Ben le ozdravil te trdovratne odvisnosti. Igralec je že večkrat na glas povedal, da ga je iz brezna že neštetokrat potegnila ravno Jen. 

konec! Ben Affleck: Ta flirt je dvignil veliko prahu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.