Magazin > VIP
11152 ogledov

Affleck v avtu znorel

ben affleck
Teden se je za Jennifer Garner tako lepo začel, končal pa z dramo.

Kot smo poročali, je igralka Jennifer Garner svojega moža Bena Afflecka, od katerega se ločuje, odpeljala v kliniko za odvajanje od odvisnosti.

Igralec se je pred kratkim razšel s televizijsko producentko Lindsay Shookus in očitno mu tudi aferica s Playboyevo zajčico ni pomagala prebroditi čustvenih težav. V ponedeljek je namreč spet začel piti alkohol.

Igralec je marca lani sporočil, da je ozdravljeni alkoholik in da se zaveda, da ga s to odvisnostjo čaka doživljenjski boj. Zadnjo bitko je zvezdnik izgubil in na pomoč poklical Garnerjevo, ki ga je odpeljala v kliniko – in to že tretjič. Prvič je bil v kliniki 2001, a zaradi odvisnosti od iger na srečo, nato pa so se začele težave z alkoholom.

ben affleck | Avtor: Profimedia Profimedia

Kot poroča Bunte je igralec v sredo v avtomobilu znorel, verjetno zaradi paparacev, ki so ga pričakali pred vrati. Te je Jennifer sicer poskušala na prijazen način odgnati, a brez uspeha. "Imejte spoštovanje in nas pustite za nekaj minut pri miru. Že tako je dovolj hudo,“ jih je prosila igralka, ki se je v začetku tedna razveselila svoje zvezde na pločnik slavnih v Hollywoodu. Takrat še ni slutila, kakšne drame bo preživljala z očetom svojih treh otrok.

ben affleck Magazin Paparaci posneli žalostne fotografije: Ben Affleck spet na dnu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.