Magazin > VIP
36568 ogledov

Paparaci posneli žalostne fotografije: Ben Affleck spet na dnu

ben affleck
1/5
Jennifer Garner je morala ukrepati.

Ben Affleck bo moral spet na zdravljenje od odvisnosti od alkohola. Včeraj so fotografi ujeli vidno pretreseno Jennifer Garner, kako je v spremstvu varnostnice prišla po svojega moža, od katerega se sicer ločuje. Par ima tri otroke.

Jennifer naj bi paparacem pred vilo rekla, da trenutno »ni dober čas« in jih prosila, naj se umaknejo.

Ben naj bi se alkoholu spet začel predajati v ponedeljek, da potrebuje pomoč pa je menda spoznal tudi sam in Jennifer prosil, naj ga odpelje v kliniko za odvajanje, kjer se je zdravil tudi lani. Marca 2017 je sporočil, da je uspešno zaključil zdravljenje. "Končal sem zdravljenje od odvisnosti od alkohola, s katero sem se boril v preteklosti in s katero se bom moral soočiti tudi v prihodnosti. Želim živeti polno življenje in biti dober oče. /.../ Srečen sem, da me družina in prijatelji ljubijo. Tudi Jennifer, ki me je podpirala in skrbela za najine otroke, medtem ko sem delal na sebi," je takrat zapisal v izjavi.

Kaj je Bena spet pahnilo v alkoholizem ni znano, se je pa igralec pred kratkim razšel s televizijsko producentko Lindsay Shookus, s katero je bil več kot eno leto v zvezi. Po koncu razmerja so igralca ujeli v družbi več kot 20 let mlajše Playboyeve zajčice Shaune Sexton

Ben Affleck in Lindsay Shookus konec! Magazin Ben Affleck: Ta flirt je dvignil veliko prahu
Komentarjev 7
  • Majazmaja 10:08 23.avgust 2018.

    Kaj je narobe s temi ženskami ... Ločujeta se zaradi njegovega alkoholizma, ona naj bi se pa še vedno sekirala zaradi pijandure in ga hodila iskat po zaključenih pijandurskih pohodih!

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 09:45 23.avgust 2018.

    pridi na dolenjsko,boš saj vedel kaj se pravi pit,al pa na štajersko tudi

  • supreme 08:30 23.avgust 2018.

    Smesno....bejbo ima taksno oz. jo je imel, da brezveze.....je pa res, da to je na zunaj ...kaksna je pa za stirim stenam pa bog si ga vedi