Ben Affleck še nikoli ni gledal tako kislo kot na medenih tednih

Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck
Spal, jokal in se kislo držal.
Oglej si celoten članek

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta po skoraj 20 letih ljubezni dala novo priložnost in tokrat jima je uspelo stopiti pred matičarja.

Zvezdnika medene tedne preživljata v Parizu, mestu ljubezni, in čeprav bi morala oba sijati od sreče, se zdi, kot da bi bil Affleck najraje nekje drugje. Na ladjici je zaspal, med večerjo se razjokal, med sprehodi pa se drži kislo kot aprilsko vreme.

Ga mučijo visoke temperature, mu JLo ne pusti spati ali je le sit paparacev, ki golobčkoma sledijo an vsakem koraku? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:32 30. Julij 2022.

    Kuzlo pogledaš v rit ki je kot avtobus od zadaj,kriv si je pa sam...

  • 12:21 30. Julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od …

  • 11:17 30. Julij 2022.

    Pulitzer vam ne uide za ta članek...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.