Magazin > VIP
75530 ogledov

Ben Affleck teh posnetkov s poročnega potovanja ne bo vesel

ben affleck
1/10
Profimedia
Paparaci ju spremljajo na vsakem koraku.

Jennifer Lopez in Ben Affleck medene tedne v družbi otrok preživljata v Parizu, kjer jima paparaci sledijo na vsakem koraku. Njun urnik je poln ... Par si ogleduje muzeje, preizkuša najbolj znane restavracije v mestu ljubezni in veselo skače po trgovinah. Tempo in časovni zamik, Los Angeles je 9 ur za Parizom, sta Bena očitno utrudila, saj je med zasebnim izletom z ladjico po reki Seni zaspal. Zbudila ga je hčerka Violet, ki ga je med dremanjem nežno objela.

Slavni parček se je poročil pred dobrim tednom v Las Vegasu. Njuna ljubezen je nekaj posebnega. Pred oltar sta namreč nameravala stopiti že pred skoraj 20 leti, a je bil pritisk medijev prevelik. Poroko sta odpovedala, Ben je srečo našel pri Jennifer Garner, Jennifer pa v objemu Marca Anthonyja. Zakona sta propadla in po več neuspešnih ljubezenskih romancah je iskrica med Benom in JLo spet preskočila. Če gre verjeti Jenniferini mami, ta iskrica ni nikoli povsem ugasnila. Lupe pravi, da je Ben Jenniferina resnična ljubezen. 

Jennifer Lopez Video Magazin J. Lo in Ben Affleck po 20 letih končno poročena!

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Keira_Wendt
    Keira_Wendt 12:17 25.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......................... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com