Ben in Jen združena, a nesrečna!

Foto: Profimedia Jennifer Garner Foto: Profimedia Jennifer Garner Foto: Profimedia Jennifer Garner Foto: Profimedia Jennifer Garner
Ameriška ljubljenca spet združena, vendar …
Oglej si celoten članek

Eden najlepših hollywoodskih parčkov vseh časov, ki se je sicer razšel leta 2015 in ločil lansko leto, je bil te velikonočne praznike spet združen.

Jennifer Garner in Ben Affleck sta velikonočne praznike preživela skupaj, a to snidenje očitno ni bilo prav nič romantično, kot bi si oboževalci tega nekdaj enega najlepših hollywoodskih parov to želeli. Jen se je Benu in njunim trem otrokom pridružila na Havajih, kjer igralec snema film Triple Frontier. Družinica je skupaj preživela kar nekaj trenutkov, a Jen ob Benu ni mogla skriti svojega mrkega izraza. Paparaci so nekdanja zakonca ujeli tudi med zelo napetim pogovorom v parku, Jen pa je bila videti vesela le na fotografiji, ki jo je v družbi svoje osebne trenerke objavila med trekingom, ko Bena očitno ni bilo v bližini. Govori se celo, da naj bi Jen med družinskimi počitnicami spala v hotelu in ne v hiši nekdanjega moža.

To so zagotovo povsem mešani signali. Skupne počitnice, a mrki obrazi, očitno še nerazrešene zadeve plus dejstvo, da je Ben še prejšnji teden po Havajih pohajkoval v družbi nove ljubice Lindsay Shookus

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.